Luxury dinner

Van Gogh Museum
“Van Gogh inspires Zeng Fanzhi”

Scroll

Gasten
170
Locatie
Van Gogh Museum, Amsterdam

Opening van een bijzondere presentatie

In oktober 2017 opende de unieke presentatie van Zeng Fanzhi in het Van Gogh Museum. Zeng Fanzhi is een beroemde Chinese kunstenaar, die op Van Gogh geïnspireerd werk presenteert. De collectie heet “Van Gogh inspires Zeng Fanzhi” en is te bewonderen tot en met februari 2018.

Voor de feestelijke opening kwam Zeng Fanzhi speciaal uit China over naar Amsterdam. Voor de opening van de tentoonstelling verzorgde Famous Flavours een culinair diner in het museum, voor de Chinese delegatie en voor het Van Gogh Netwerk.

/

Impressie

Added Flavour...

Bij Famous Flavours gaan we altijd nog een stapje verder om elk evenement uniek en persoonlijk te maken. Omdat wij zelf ook trots zijn op ons Nederlands erfgoed, hebben wij ons net als Zeng Fanzhi laten inspireren door Van Gogh voor het menu van deze avond. We serveerden een culinair 4-gangen diner en sloten af met een zonnebloem: geïnspireerd door één van Van Gogh's bekendste schilderijen.

Bijzonder

Dit diner werd verzorgd door Famous Flavours, in samenwerking met restaurant ‘De Leest***’.
Famous Flavours en Jacob Jan Boerma van restaurant De Leest*** hebben elkaar gevonden in het streven naar het ontwikkelen van menu’s van de allerhoogste kwaliteit. Culinaire creativiteit, vakmanschap en gewaarborgde constante kwaliteit zijn kernwaarden van deze samenwerking. Voor dit bijzondere menu werden ingrediënten en bereidingswijzen uit de Europese en Aziatische keuken samengevoegd tot een culinaire smaakexplosie en een unieke beleving.

Meer informatie?

Heb je een vraag of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen?

We helpen je graag.