Italian Style Family Dinner

Jubileum en groot nieuws

Celebrate Everything

Scroll

Gasten
830
Locatie
SugarCity

Italian Style Family Dinner

Feest in SugarCity, waar Rob Peetoom zijn 50-jarig bestaan vierde met familie, vrienden, stylisten, partners, mediarelaties, bloggers, vloggers en influencers.

Met meer dan 800 gasten genoten zij van een spectaculaire avond met o.a. een Haute Couture modeshow en een heerlijk Italiaans diner verzorgd door Famous Flavours.

/

Impressie

Added Flavour...

Elk thema voeren wij graag tot in detail door in het gehele event. De aankleding van de tafels, de styling van onze medewerkers en de ingrediënten in het menu worden met zorg uitgezocht om te garanderen dat het uw gasten aan niets ontbreekt en dat zij nog lang over uw event napraten. De gasten genoten op deze Italiaanse avond van een "familiediner" aan grote ronde tafels van traditionele Italiaanse gerechten, Scroppino’s en natuurlijk ijskoude Limoncello.

Bijzonder

Het was een spectaculaire avond, met onder andere een Haute Couture show van Mart Visser, waarbij de modellen uit het dak van de SugarCity kwamen abseilen. Tijdens dit bijzondere event werd ook bekendgemaakt dat Rochelle Peetoom aantreedt als CEO en het stokje van haar vader overneemt.

More information?