Event

Museumplein Polo Amsterdam

Uniek event op een unieke locatie!

Scroll

Gasten
Locatie
Museumplein, Amsterdam

Elk jaar organiseert PRO SPORT Sport & Hospitality het Museumplein Polo Amsterdam, een uniek paardensport-evenement, dat plaatsvindt midden in Amsterdam, op het prachtige Museumplein.

Famous Flavours is als vaste partner van het evenement verantwoordelijk voor het verzorgen van de culinaire invulling van dit evenement, samen met enkele andere gerenommeerde Amsterdamse chefs.

/

Impression

Added Flavour...

Doordat Famous Flavours niet werkt met standaard arrangementen, kunnen wij voor elk evenement opnieuw een creatieve invulling bedenken. Dit geldt niet alleen voor de culinaire invulling van het evenement, maar ook voor de gastheren en gastvrouwen, voor de aankleding en voor de uitstraling van uw evenement. Wilt u een champagnebar? Dat kan! Toegankelijke fingerfood om te eten terwijl u naar de wedstrijden kijkt? Wij verzorgen het!

Bijzonder

Ook al werken wij als preferred supplier met veel vaste locaties, voor een evenement midden op het Museumplein in Amsterdam nemen wij onze eigen keuken mee! Niets is onmogelijk, wij denken altijd graag mee met elke aanvraag.

More information?