AWARD SHOW

Life After Football
"Fashion, football & fine food"

Scroll

Gasten
500
Locatie
Sugar City, Amsterdam

The Fashion Player Awards

Fashion, football en fine food. Dat is waar de Fashion Player Awards' night om draait. Lifestyle en fashionmerk Life After Football verkiest ieder jaar de best geklede voetballer van Nederland. Én dit gebeurt niet zonder een gepast feest.

Na de award night in 2016 en 2017, zijn wij ook in 2018 weer van de partij. Culinaire high-end bites worden bereid door bekende chefkoks, zoals Ramon Beuk en luxueus gepresenteerd door onze goedgeklede bediening. Style meets style.


/

Added Flavour...

De Fashion Player Awards gaan niet alleen over fashion en voetbal, maar ook over fine dining. Gasten worden ontvangen bij de groene loper van gras en na een foto bij het sponsorbord - zoals het echte voetballers betaamd - begint voor hen een avond om niet te vergeten. Het high-end gevoel is in elk detail aanwezig en met samenwerkingen met bekende chef-koks is het culinair genieten. Elk jaar presenteren wij sophisticated bites in lijn met de diverse brands die op het event aanwezig zijn. Zo serveerden we een canapé van bonbon paddenstoel met bladgoud voor juwelier Gassan & Chopard, een bisque met schuim van cognac voor Remi Martin en Duitse flammkuchen met haring caviaar voor Porsche.

Bijzonder

Famous Flavours is de premium cateraar van Life After Football en daar zijn we best trost op. LAF's Award Night 2018 was opnieuw een memorabele avond. Drie keer is wat ons betreft géén scheepsrecht. Tot volgend jaar!

Meer informatie?

Heb je een vraag of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen?

We helpen je graag.