Event

Pull and Bear

"Next opening we have is in Mexico, are you available?"

Scroll

Gasten
1200
Locatie
Barcelona, Spain

Beach party

Kunnen jullie een beach party organiseren bij ons zwembad in Barcelona? Dat was de vraag van Pull and Bear, de populaire winkelketen van de Inditex groep (Zara) en al voor de laatste lettergreep uitgesproken was riepen wij enthousiast: uiteraard!

We ontwikkelden een Californian Pool Party met alle details en sfeerelementen die daarbij hoorden. Met gevulde koelwagens vertrokken we naar Barcelona waar het bedienend personeel al naartoe gevlogen was.

/

Impressie

Added Flavour...

Het decor en het thema waren de belangrijkste pijlers voor dit feest. Het surf-en-strand-gevoel was in elk detail aanwezig. Van de kleding van het bedienend personeel tot in de gerechten op de menukaart en de ingrediƫnten van de cocktails.

Pull and Bear werkt met een zeer specifiek "Guide Line Book" en wij deden er alles aan om dit naar de letter op te volgen. We leverden foto's en cv's van alle obers en serveersters en volgden de specifieke menuwensen in detail met een vleugje van onze eigen creativiteit.

Het feest was een grandioos succes. We lieten zien dat we in staat zijn Famous Flavours' kwaliteit en service te leveren op elke plek in Europa. De uitdagende logistieke omstandigheden vroegen om creatieve en flexibele oplossingen. Op het resultaat zijn we bijzonder trots, net als op ons preferred suppliership met Inditex dat we eraan overhielden.

Bijzonder

We zijn in dit geval bijzonder trots op onze bediening. Ze maakten alles waar Famous Flavours voor staat, waar in flexibiliteit, creativiteit en service. Zij maakten dit feest onvergetelijk en dat werd opgemerkt door onze klant.

More information?