50 jarig jubileum

Meijers
"Het personeelsfeest was helemaal top, daar kan geen twijfel over zijn."

Scroll

Gasten
330
Locatie
de Hallen, Amsterdam

50 jarig jubileum en personeelsfeest

Voor Meijers mochten we de culinaire invulling doen van hun 50 jarig jubileum. Onze headchef Jasper Gronert zorgde samen met zijn team voor een passende invulling bij het thema goud. De locatie was dit keer de Hallen in Amsterdam, waarbij alle 330 gasten in diner opstelling plaats konden nemen.

Het menu bestond uit een tartaar van dorade, langzaam gegaard kalf en een "Banana Royale" met een goud tintje! De amuses werden gereserveerd op grote planken, waarbij alle gasten makkelijk naar keuze de gewenste amuse konden pakken. En bij het thema goud hoort natuurlijk een cocktail muur! Hier konden de gasten de gouden bel rinkelen en een heerlijke cocktail bestellen, naast de wijnen die door het personeel gedurende de avond werden geserveerd.

/

Een kijkje in de keuken

Added Flavour...

Om de 330 gasten allemaal in de hal kwijt te kunnen en te zorgen voor een gezellige sfeer hebben we gekozen voor lange diner tafels. Zo was er voldoende ruimte voor het personeel om iedereen goed te kunnen serveren, maar dichtbij genoeg voor collega's om elkaar uitgebreid te spreken.

Bijzonder

Altijd fijn om zulke tevreden berichten terug te krijgen: "Het personeelsfeest was helemaal top, daar kan geen twijfel over zijn. Jullie hadden het zo goed voor elkaar, strak, mooi, lekker, gewoon goed geregeld.

De partymanager van de avond had alles onder controle, onze complimenten! Het eten was heerlijk, volgens mij kreeg iedereen wat ze hadden gehoopt. Dus de sterren van de hemel gekookt, de belofte waargemaakt. En het zag er allemaal uit om door een ringetje te halen."

Meer informatie?

Heb je een vraag of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen?

We helpen je graag.