Galadiner

Van Gogh

"Complimenten voor het menu, de uitvoering en organisatie"

Scroll

Gasten
150
Locatie
van Gogh Museum

Opening

Het Van Gogh Museum is een bijzondere partner voor Famous Flavours. De inspirerende omgeving met internationale allure is vaak het toneel voor mooie evenementen. Voorheen was de ontvangsthal een weinig praktische ruimte in het architectonisch geheel van het museum. Dankzij een nieuw gestructureerd ontwerp heeft de ruimte nu een volwaardige bestemming waar gasten kennis kunnen maken met Vincent van Gogh en zijn werkwijze.

De sponsors die het herontwerp mogelijk hebben gemaakt wilden de realisatie met recht op een bijzondere manier vieren. Samen met driesterrenchef Jacob Jan Boerma (waarmee Famous Flavours een exclusief samenwerkingsverband is aangegaan) ontwikkelden we een galadiner van het hoogste niveau voor de partners van het museum.

/

Impression

Added Flavour...

Voor de ruim honderdtwintig gasten die de herontwikkeling met hun sponsorschap mogelijk maakten lag de culinaire lat bijzonder hoog. Jacob Jan Boerma ontwikkelde een menu en presenteerde zijn creaties met veel passie in een persoonlijk verhaal waardoor de gasten een bijzondere avond beleefden. De aankleding en presentatie was in stijl op het nieuwe ontwerp afgestemd en ons bedienend personeel maakte de driesterrenervaring tot in de details af.

Bijzonder

Met deze mogelijkheid lieten we zien dat we deze locatie op alle fronten om konden toveren in een dinerzaal van sterrenkwaliteit. Tussen de attributen van Van Gogh konden de gasten genieten in een zinnenprikkelende, creatieve omgeving.

More information?