Bacardi vroeg ons een intiem diner te organiseren voor de 50 belangrijkste influencers van de Benelux om de nieuwe Bacardi jaargangen te introduceren.
In het Spiegelatelier in Amsterdam serveerde wij een volledig custom-made vijf gangen diner met paring Bacardi cocktails.
Added Flavour...
MENU
Ceviche | zalm | mais | mango | avocado| kaffir limoen
Arroz de Marisco | coquille | salsa verde | mousseline I saus met Bacardi Ocho
“Jerk Chicken 2021” | bosui | madame Jeanette | Pom | gember puree | paksoi | jus met Jamaicaanse peper en Bacardi Diez
“Pina Colada Famous Style”
Kokos flan in Bacardi logo | ananas | crumble | kokos ijs | passievrucht
Bijzonder
Live elementen werden toegevoegd tijdens het diner om de experience van de gasten compleet te maken. De amuses kregen een spray van kruiden olie, een op droogijs geserveerde coquille en het hoofdgerecht werd gepresenteerd op kleine bbq's.