Voor onze klant Provada mochten we hun unieke recruitment formule Provada Talent Kitchen bedenken en organiseren. Onder leiding van onze chef-kok Jasper Gronert organiseerden we een kookworkshop waarbij CEO's, recruiters en jonge talenten het viergangendiner voor diezelfde avond bereidden. Vastgoedbedrijven konden zo op een interactieve manier kennismaken met studenten die de toekomst van de vastgoedsector vertegenwoordigen. Het diner stond in het teken van netwerken, waarbij gasten bij elke gang van tafel wisselden om zo veel mogelijk contact met elkaar te hebben.
Tijdens het koken is de eerste kennismaking met de studenten die de arbeidsmarkt verkennen voor een eerste baan of afstudeerstage. Een leuke manier om studenten in contact te laten komen met spelers op de arbeidsmarkt, terwijl bedrijven de gelegenheid kregen om hun werkgeversmerk te versterken bij het talent. De prachtige setting in de Schiecentrale in Rotterdam maakte het plaatje compleet.
Added Flavour...
De Schiecentrale was omgetoverd tot een grote keuken met mooi gedekte tafels. Elke tafel bood een andere gang en onze chef-koks zorgden ervoor dat studenten, CEO's en recruiters samen de heerlijkste gerechten konden voorbereiden, ervaringen konden uitwisselen en elkaar natuurlijk beter konden leren kennen. Onder het genot van een drankje, maar ook onder lichte druk, konden werkgevers zien wie echt stand hield in de keuken.
Bijzonder
Provada Talent Kitchen was werkelijk een uniek concept dat we in samenwerking met Provada hebben bedacht. Wellicht zien we jou de volgende editie?