Walking Diner

Bank of America
“Everything, from chefs, waiters, live stations, was on spot!”

Scroll

Gasten
500
Locatie
Fabrique des Lumières, Amsterdam

Een immersive experience omgeven door Klimt

Tijdens de Sibos wilde de Bank of America een ‘best client event’ organiseren waarbij ze de klanten die de gehele dag op de beurs hadden gestaan, uitnodigden voor een bijzondere avond op een bijzondere locatie. Namelijk Fabrique des Lumières in Amsterdam. Hier wordt kunst tot leven gewekt! Het thema van de avond was Gustav Klimt meets Dutch artist.

Rondom de tentoonstelling hadden we voor alle 500 gasten verschillende live cooking stations geplaatst. Elke foodstation vertegenwoordigde een Hollandse kunstenaar. Bij Van Gogh, de aardappeleter, serveerden we een moderne stampot. Terwijl we bij Mondriaan kleine gerechtjes in de patronen en kleuren van zijn werken terug lieten komen. Ook Vermeer kwam aan bod met als het Melkmeisje als inspiratie en serveerden we allerlei Nederlandse kaasplankjes. Verder zag je andere Nederlandse klassiekers terugkomen, zoals Nederlandse haring, worst met mosterd, Goudse kazen, augurken en bitterbalen. Bij de Walking Dinner gerechten kwamen de kunstwerken van Gustav Klimt terug. Zo hebben we bijvoorbeeld zijn Flower Garden kunstwerk vertaald in een dessert met gouden bloemen.

/

Een kijkje in de keuken

Added Flavour...

De samenwerking met Bank of America verliep vloeiend en ook zij gaven dat terug in hun waardering: " Thank you and your team for everything you organised for our event last week. Your chefs, your team of waiters, serving & bar staff, the interactive and live food stations, the decor and theming were all spots on. The branded Bank of America burgers buns were also a huge hit with many people talking about it and even taking photo’s of them. Thank you again for looking after our needs so well, and for helping to make our client evening reception at Fabrique the succes that it was."

Bijzonder

De gouden en felgekleurde portretten en landschappen die worden getoond tijdens het eten op 17 meter hoge objecten, vloeren en muren in de zaal van de Zuiveringshal zorgen voor een intieme en bijzondere sfeer.

De kleinere vierkante zaal in Fabrique des Lumières is een beetje verstopt, maar uitermate geschikt om een mini private dining restaurant van te maken. Op de foto zie je hier een voorbeeld van, waarbij we een gerecht door Hollandse Meester Richard van Oostenbrugge (twee Michelin sterrenchef) serveerde met bijpassende wijnen.

Meer informatie?

Heb je een vraag of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen?

We helpen je graag.