Powered by Famous Flavours

Food Festival

Scroll

Een Food Festival in uw eigen stijl

• Organiseer nu uw eigen Food Festival voor een relatie-dag, personeelsfeest of jubileum, powered by Famous Flavours. Binnen of buiten, op uw eigen terrein of op een externe locatie, geheel aan te passen aan uw eigen wensen en in uw eigen stijl.

• We werken hiervoor samen met professionele foodspecialisten, die de lekkerste gerechten in een foodtruck of een foodstand aanbieden. Denk hierbij aan bekende gerechten zoals overheerlijke homemade hamburgers, smakelijke hotdogs en biologische, ambachtelijk gemaakte frieten, maar ook aan minder bekende gerechten zoals dagverse ceviche.

• Het geheime ingrediënt voor de ongedwongen sfeer bij een Food Festival is echter dat alles achter de schermen strak geregeld is. De juiste samenstelling voorkomt rijen, maar ook hygiënemaatregelen zijn heel belangrijk wanneer in kleine foodstands vers eten wordt bereid.

• Wij blijven uw vaste contactpersoon en zorgen ervoor dat alle specialisten goed zijn voorbereid. Zoals u van ons gewend bent, zorgen onze vriendelijke bedieningsmedewerkers voor een gastvrij ontvangst. Vanzelfsprekend kunnen we ook zorgen voor de aankleding en styling van het event. Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

/

More information?