Event

Qatar Airways

"It has been an absolute pleasure working with you"

Scroll

Gasten
350
Locatie
Concertgebouw

Qatar Airways

Als de beste luchtvaartmaatschappij ter wereld een evenement in onze hoofdstad wil organiseren dan wordt er niks aan het toeval overgelaten.

De grote zaal van het Amsterdamse Concertgebouw werd omgetoverd tot een restaurant van sterrenniveau en we ontvingen 350 hoogwaardigheidsbekleders voor een borrel, diner en feest van wereldklasse.

/

Gallery

Added Flavour...

Voor een organisatie als Qatar Airways is alleen het beste goed genoeg. Dat begint al in het voortraject. Voor al onze klanten staan we 24/7 klaar en die onderscheidende kwaliteit viel direct op. Wij halen er genoegen uit om zelfs de uitzonderlijkste eisen te overtreffen en toen de organisatie van Qatar Airways op de locatie arriveerde waren ze dan ook enorm onder de indruk van de perfectie die wij tentoonstelden.

Voor een internationale gastenlijst moet je culinair alles uit de kast halen. Het menu was volledig afgestemd op alle wensen en dit werd tot in detail uitmuntend gepresenteerd.

Bijzonder

De timing en het proces van de organisatie van deze lancering brachten logistieke uitdagingen met zich mee. Famous Flavours greep deze kans aan om zich van de beste kant te laten zien. Met een last minute tasting en een constante persoonlijke begeleiding wonnen wij het vertrouwen en uiteindelijk ontvingen we van diverse gasten mooie complimenten.

More information?