Heineken Experience

Global Waste Dinner

Change the world, one bite at a time

Scroll

Gasten
150
Locatie
Heineken Experience

Global Waste Dinner

Een mooi menu koken van ingrediënten die anders worden weggegooid. Deze uitdaging werd door de creatieve keukenbrigade van Famous Flavours met veel plezier omarmd. Op het allerlaatste moment zochten we bij bij onze leveranciers de ingrediënten uit voor een walking dinner voor maar liefst 150 personen in de Heineken Experience.

Een mooi initiatief van het Global Compact Network Nederland, die hiermee aandacht wilden vragen voor voedselverspilling. Een thema dat bij Famous Flavours nauw aan het hart ligt, dus waar we ons vol overgave aan verbinden. Samen met alle partners hebben we laten zien dat door samenwerken en creatief denken, heel veel duurzaamheidsdoelen binnen handbereik liggen.

/

Impressie

Added Flavour...

Creatief koken met dat wat er is. Een onovertroffen menu van ingrediënten die vandaag op hun best zijn, maar morgen niet meer verkocht kunnen worden. Duurzaamheid komt voort uit aandacht en respect voor onze omgeving. Bij Famous Flavours zit dit in ons DNA en daarom is onze bijdrage aan dit mooie initiatief van Global Compact NL ter promotie van de VN duurzaamheidsdoelen voor ons vanzelfsprekend. We kijken met veel plezier terug op deze speciale samenwerking in de Heineken Experience!

Bijzonder

Tijdens het diner hebben verschillende sprekers hun visie gedeeld op de thema's verspilling en duurzaamheid. Als je een dag later aanvragen krijgt voor een volgende editie, dan weet je dat je de juiste snaar hebt geraakt.

More information?