Event

DNB

"Heel veel dank voor een perfect georganiseerd galadiner!"

Scroll

Gasten
450
Locatie
Scheepvaartmuseum

DNB

Voor het tweehonderdjarig bestaan van De Nederlandsche Bank werd een uitzonderlijke gastenlijst samengesteld. Het nationale koningshuis, hoge politieke functionarissen en de internationale financiƫle top werden ontvangen voor twee galadiners op het prachtig gerenoveerde binnenplein van Het Scheepvaartmuseum.

De sfeer, de aankleding en het menu werden bepaald door de rijke historie van de VOC. Op basis van dit thema kreeg Famous Flavours de creatieve vrijheid voor de ontwikkeling van een culinair concept.

/

Impressie

Added Flavour...

De VOC is, als pijler van de Hollandse welvaart, bijzonder geschikt als vehikel voor een mooi verhaal. Dit thema bepaalde dan ook de menukaart voor de twee galadiners. In een formele setting, met bijpassende gastenlijst, was het van het grootste belang dat alle gasten van alle egards voorzien werden. Met die gedachte selecteerden we de allerbeste gastheren en -dames.

Bijzonder

Het resultaat was een spectaculair coherent evenement wat de Hollandse grandeur recht aandeed. De samenwerking met DNB en Het Scheepvaartmuseum zorgde voor een feilloos evenement in een unieke (culinaire) sfeer.

More information?