Private events

Huwelijken

Er is maar één mooiste dag van je leven

Scroll

Gasten
50-600
Locatie
Door heel Europa

Huwelijken

Ieder huwelijk is uniek en daarom verdient het bruidspaar alle aandacht in het voortraject. Natuurlijk heb je duizend vragen en wil je dat deze dag onvergetelijk is en dus denken wij op alle fronten met je mee zodat jullie je zorgen kunnen maken om de dingen die er echt toe doen.

Voor Annelotte en Rogier was dit de belangrijkste reden om voor Famous Flavours te kiezen. Tijdens een uitgebreide tasting bepaalden we samen het menu en vervolgens namen we de regie door. Voor het bruidspaar was dit persoonlijke contact in het voortraject het doorslaggevende argument dat hen verzekerde van een (culinair) zorgeloze dag.

/

Gallery

Added Flavour...

Annelotte: 'Als je mijn moeder kent, dan weet je dat het haar gewoonte is om niks aan het toeval over te laten. Het liefst is ze overal bij en zou ze zelfs persoonlijk in de keuken willen staan. Daarom was het vooral bijzonder dat hier geen seconde sprake van is geweest. Vanaf het begin was ze onder de indruk van de professionele aanpak van Famous Flavours. In de keuken is ze nooit geweest en er zijn zelfs foto's van haar op de dansvloer!'

Bijzonder

Ieder huwelijk kent haar eigen unieke uitdagingen die vaak voornamelijk met de locatie te maken hebben. Het is extra bijzonder als we bij mensen thuis mogen komen, zoals in dit geval in Breda bij de ouders van Annelotte. We veranderden de tuin in een volwaardige feestlocatie voor driehonderd gasten waarbij de patio werd getransformeerd tot buffet en bar.

More information?