Event

Museumplein Polo Amsterdam

Uniek event op een unieke locatie!

Scroll

Gasten
Locatie
Museumplein, Amsterdam

Eind september 2017 vond alweer de derde editie van Museumplein Polo Amsterdam plaats, georganiseerd door PRO SPORT Sport & Hospitality. Museumplein Polo Amsterdam is een uniek paardensport-evenement, dat plaatsvindt midden in Amsterdam, op het prachtige Museumplein.

Tijdens het evenement konden bedrijven en bezoekers in het Polo Pavilion genieten van smakelijke fingerfood hapjes en culinaire gerechten. Famous Flavours verzorgde de culinaire invulling van dit evenement, samen met enkele andere gerenommeerde Amsterdamse chefs.

/

Impression

Added Flavour...

Doordat Famous Flavours niet werkt met standaard arrangementen, kunnen wij voor elk evenement opnieuw een creatieve invulling bedenken. Dit geldt niet alleen voor de culinaire invulling van het evenement, maar ook voor de gastheren en gastvrouwen, voor de aankleding en voor de uitstraling van uw evenement. Wilt u een champagnebar? Dat kan! Toegankelijke fingerfood om te eten terwijl u naar de wedstrijden kijkt? Wij verzorgen het!

Bijzonder

Ook al werken wij als preferred supplier met veel vaste locaties, voor een evenement midden op het Museumplein in Amsterdam nemen wij onze eigen keuken mee! Niets is onmogelijk, wij denken altijd graag mee met elke aanvraag.

Foto credits:
Francine Admiraal
Johan Marynissen

More information?