Walking dinner

100% vegetarisch

Groenten op 3-sterrenniveau

Scroll

Gasten
450
Locatie
Rotterdam

Groenten in de hoofdrol

Kunnen jullie een uniek menu serveren dat past binnen onze thema's groen en duurzaam?
Voor een grote corporate stelden we met 3-sterrenchef Jacob Jan Boerma een volledig vegetarisch menu samen.

Groenten in de hoofdrol, maar wel op topniveau. Met een groentecocktail met curry en limoen-marshmallow, ravioli van paddenstoelen met truffel, verschillende texturen van pompoen met vadouvan en specerijen en citrus met mandarijn en aloƫ vera hebben we de verwachtingen van alle gasten overtroffen.

/

Impressie

Added Flavour...

Uniek: een volledig groentemenu op sterrenniveau. Verschillende seizoensgebonden ingrediƫnten van topkwaliteit met diverse bereidingswijzen vormden samen een tongstrelend menu. Door gebruik te maken van unieke smaakcombinaties, verse kruiden en bijzondere specerijen werd het een menu waar nog lang over na werd gepraat.

Bijzonder

Als een van de gasten na afloop bij de evaluatie zegt dat het voor een veganist een feest was om weer eens buiten de deur te eten, dan weet je dat je je doel hebt bereikt. Interesse in dit concept? Neem contact met ons op!

More information?